Sunday, February 19, 2012

::: Esok start kelas :::

AS SALAM.. sebagai senior yg budiman,saya xsabar nak g kelas esok..nak jumpa kawan baru,
dan lecturer baru..hehe.insyaallah,sem ni saya berazam untuk belajar bersungguh2.. ingat pesan umi dan abah..:) tadi abah mr,ok saya xtiok da..hahha..percubaan yg mantap..^_____^ semalam naek bus boleh plak buat drama dlm gelap,tiok sorg2..memandangkan jejaka sebelah saya tu sgt menghormati wanita,so dy duk la dpn kat drver..:) :) wahhh,touching molep ... xpe,slow kita ubah pnyakit hati ni..seriously,sy rasa nak balik sekarang ni,.,.nak nges sgt2.. xpe,kita kena kuat..zikir,sebab hati tu kosong..isi dgn zikir ye ..:) :) esok saya ingin melangkah dgn 1001 impian dan harapan...semoga ALLAH memberkati langkah perjuangan saya.. :) ameen,..kwn2 tlg doakan sy ye,,syukran alaikum..:)

   ok la, nak buat artikel plak..sambung nanti ye.. tengah pikir untuk buat artkel dakwah..tajuk n isi y sesuai..:) :)

1 comment:

  1. laju orang sana belajar ye.. bagus2.selamat setadi..:)

    ReplyDelete