Wednesday, January 11, 2012

::: Selamat Hari lahir Abah:::;


salam... hari ni hari lahir abah saya..yg ke brape ea??? nak gtau,tp abah sy oyp jgn gtau sape sal umur dy sb takoit nanti ore xcaye..hahaha..xpola,sy nak oyp jgop:P ni besday abah yg ke 52... muda kan?? :P hahah.. abah sy ni badan dy berisi sket,tp xpe umi sy still suka abah sy..i dont care kalau abah xcam fizo omar pom..hahha... ok,bsday abah thun ni sy sempat wish shja,xde suprise sb sy kat upsi tgh berfinal2 lg ye... so,sy call abah wish bsdy dy..laupun lwt tp still dy msih dapat ketawa dgn lawak wish sy semalam...ngeh3...

abah sy ni sporting je orgnye,dy manjakan anak2nye n xpena marah kitorg...dgn umi pn dy xpena marah...wlaupun abah xmrh ktorg,tp ktorg thu ap yg abh ajr tu adalah untuk kebaikan ktorg...ALHAMDULILLAH..sepanjang hdup sy,abah seorg y pnybr n peramah..ckp byk n byk cter...hahahah... 

abah sy keje jauh,so family slalu ditglkan..but,bgnye fimly adlh sgla2nya..:) sesusah mana pun kita,ingt family adalah penguat semangat kita.. jgn tglkan keluarga atas dsr pntgkan dri sndri... bg seorg istri,berada disamping suami adalah y utma dan itu y diinginkan selalu..tp umi sy seorg wanita yg kuat n dy mampu mengharungi segalanya laupun abah keje jauh...sy sgt bgga...umi sy da best...!!!! :) :) :)

okeh laaa.... buat anak2 perempuan abah dan umi >

INGAT N RENUNGKAN NIE:

 "selangkah anak perempuan keluar tanpa menutup aurat,maka selangkah jualah abah meghampiri neraka"..

ingt saudara2ku... mereka itu permata,jgn cmpakkn permata itu ke lembah itu... ianya berharga,jgalah ia...

sedih plak sy bila pk kan hal ni...harap2 sy mampu memimpin keluarga sy sampai ke jannah...AMEEN..

DEAR ABAH: 
sanah helwah eid milad yg ke 52... may ALLAH bless u always n always... 

"YA ALLAH, DI SAAT INI AKU BERDOA KEPADAMU..KAU AMPUNI SEGALA DOSA AYAHKU,TERIMALAH SEGALA RINTIHAN KEINSAFANNYA DI SETIAP BAIT2 DOANYA DIHADAPANMU..IZINKANNYA MEMIMPIN KAMI SEKELUARGA KE SYURGAMU KELAK.....AMEEN YA ROBBAL ALAMIN....







Terima lah hadiah come ini ye abah..heheh:) :)


1 comment:

  1. selamat hari ulangtahun kelahiran abah...hehehehe..

    ReplyDelete